Dunlop potvrdio da napušta BMW

Zvezda Isle of Man TT, Michael Dunlop je potvrdio da neće nastaviti svoju saradnju sa BMW Motorrad u 2015. Dvadesetpetogodišnjak je potvrdio ovu vest na dodeli sportskih priznanja u njegovom rodnom gradu.

Jedanaestostruki TT pobednik rekao je da će preći na alternativnog proizvođača sledeće sezone. Stuart Hicken Buildbase/Hawk Racing team imao je zvaničnu podršku nemačkog proizvođača ove godine, ali čini se da je velika promena na vidiku uz špekulacije koje sugerišu da će TAS Racing iskoristiti svoje dugogodišnje veze sa Suzukijem.

Međutim, šef tima Philip Neill odbija da bilo šta doda, ocenjujući izveštaje kao čiste špekulacije.

Američki vozač John Hopkins i Josh Waters nisu napravili značajnije rezultate u MCE British Superbike Showdown ove sezone, iako su Guy Martin i William Dunlop ostvarili značajne uspehe na North West 200, Isle of Man TT i Ulster Grand Prix.

Martin i Dunlop očekuju obnavljanje ugovora sa TAS Racing za 2015.

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video