Dovizioso zadržao prvu poziciju i u FP2

Andrea Dovizioso zadržao je prvu poziciju i u drugom slobodnom treningu (FP2), nastavljajući svoju dominaciju od jutros. Dovizioso je na GP15 postavio vreme od 1’47.479, popravljajući svoje vreme od jutros za četiri desetinke. Marc Marquez (+0.164s) završio je sesiju na drugom mestu a Jorge Lorenzo (+0.373s) na Movistar Yamahi na trećem.

Doviziosov timski kolega Andrea Iannone (+0.515s) završio je trening na četvrtoj poziciji ispred Bradley Smitha (+0.559s) na petoj i Cal Crutchlow (+0.645s) na šestoj poziciji.

Aleix Espargaro (Team Suzuki Ecstar), Scott Redding (Estrella Galicia 0,0 Marc VDS), Valentino Rossi (Movistar Yamaha) i Pol Espargaro (Monster Yamaha Tech 3) kompletiraju prvih deset vozača.

Kompletni rezultati drugog slobodnog treninga: MotoGP FP2

 

 

Foto: ducati.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video