Dovizioso: „Verujem da možemo biti konkurentni“

Andrea Dovizioso oseća da može da se bori za pobedu u Mugellu nakon što je njegova ekipa nedavno testirala na stazi u Toskani.

Dovizioso je u Francuskoj osvojio još jedan podijum, njegov četvrti na pet dosadašnjih trka i trenutno se nalazi na trećoj poziciji generalnog plasmana, 19. bodova iza vodećeg Valentina Rossija. Nakon nedavnog dvodnevnog privatnog testa na Mugello stazi, Italijan je uveren da se može boriti na čelu za vreme svog domaćeg GP-a.

Andrea Dovizioso: „Verujem da možemo biti konkurentni na Mugellu, jer smo nedavno testirali na ovoj stazi i bili smo brzi. Pored toga tim je veoma motivisan. Mi smo u Mugellu a to je Ducatijeva domaća trka, tako da svi imamo dodatni motiv da dobro odradimo posao. Na poslednjoj trci malo nam je falilo pa ćemo morati da nastavimo da naporno radimo tokom ovog vikenda.“

 

Foto: ducati.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video