Dovizioso: “Siguran sam da se na Termasu možemo boriti za prvo mesto“

Nakon prve dve trke sezone sa odličnim rezultatima u Austnu i Kataru, Andrea Dovizioso sada odlazi u Argentinu gde će se voziti treća trka MotoGP svetskog šampionata 2015 na Termas de Rio Hondo stazi. Dovizioso koji se nalazi na drugoj poziciji u genaralnom plasmanu samo jedan bod iza vodećeg Rossija, imao je prošle godine nekoliko problema na Argentinskoj stazi i uspeo je da završi tek na devetoj poziciji.

Andrea Dovizioso: „Prošle godine imao sam teški trku u Argentini, jer smo imali nekoliko tehničkih problema, nisam imao dobar osećaj na motociklu i staza je bila veoma prljava, pa ceo vikend nije prošao dobro. Međutim sada je situacija drugačija jer je GP15 već dostigao dobar nivo konkurentnosti i siguran sam da se na Termas stazi možemo boriti za vodeće pozicije, kao što smo to radili u prve dve ovogodišnje trke.“

 

 

Foto: ducati.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video