Dovizioso: „Mi i dalje obavljamo neke testove“

Dovizioso koji je bio najbrži na treninzima, sada pokušava da i dalje unapređuje konkurentnost njegovog GP15. Prvi dan slobodnih treninga za Gran Premio d’Italia TIM dobro je počeo za Ducati tim, sa Andreom Doviziosom koji je prve dve 45-o minutne sesije završio na prvoj poziciji sa najboljim vremenom od 1’47.479.

Dovizioso: „Veoma sam zadovoljan kako je ovaj vikend počeo za nas a pre svega sa vremenom koje sam postavio na kraju sesije. Brzi smo i to je osnova u potrazi za najboljim set-upom. Mi i dalje obavljamo neke testove u cilju poboljšanja određenih aspekata Desmosedicia GP15 koji će nam omogućiti da budemo konkurentni do kraja trke. Sada se moramo koncentrisati na analizu podataka tako da možemo imati jasnu polaznu tačku za sutrašni rad.“

 

 

Foto: ducati.com

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video