Svečana dodela priznanja SAKSSa

U dvorani Skuštine grada Beograda, danas u 12 časova održana je svečanost povodom dodele priznanja najboljim automobilistima i vozačima kartinga, kao i onima koji su pomogli razvoj sporta u 2014. godini.

Prvo priznanje pripalo je Ministarstvu omladine i sporta koje je uručeno ministru Vanji Udovičiću. Prizanja su još dodeljena ministru unutrašnjih poslova Nebojši Stefanoviću i Mirku Butuliji, predsedniku Auto moto saveza Srbije.

U svom obraćanju prisutnima, Mirko Butulija izneo je da će se, kao što je to ranije ove godine učinio MSS, AMSS-u pripojiti i SAKSS u narednom periodu, čime ćemo posle ponovo godina imati ujedinjene saveze pod krovom Auto moto saveza Srbije.

Nakon uvodnog dela uručene su i priznanja „Dijamantska kaciga“ i „Zlatna kaciga“. Dijamantska kaciga je sasvim zasluženo otišla u ruke Aleksandra Ristića. Ristić je ujedno osvojio i treću Zlatnu kacigu u karting karijeri.

Zlatne kacige odneli su Branko Ćopić koji se nadmeće u kružnim trkama, Predrag Lambaša za osvojene titule na brdu, vozačima Goranu Čuliću i Vukašinu Tomiću, kao i suvozaču Miodragu Stojanacu koji veoma uspešno nastupaju u reli šampionatu Srbije.

Pored vozača koji su se borili na krugu, brdu i u reliju, veliku pažnju privukli su vozači nove discipline Auto slalom koja se tek probija na našim prostorima, kao i vozači kartinga.

Ekipa portala TRKE.rs dobila je priznanje za doprinos auto i karting sportu za 2014. godinu, a pored naše redakcije priznanje su dobile i prijateljske emisije Auto Sprint urednika Vlade Kostića, kao i emisija ABS SHOW (BS Produkcija) sa kojima imamo odličnu saradnju.

[print_gllr id=6776]

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video