Di Meglio obnovio ugovor sa Avintia Racing

Francuz Mike di Meglio nastaviće da se takmiči u MotoGP-u za Avintia Racing u 2015, zajedno sa timskim kolegom Hectorom Barberom.

Od danas Di Meglio radiće sa Ducatijem otvorene kategorije, istom mašinom koju koristi njegov kolega Barbera od trke u Aragonu.

Di Meglio: “Za mene je ovo velika prilika posle teške sezone. Nakon ove godine bilo je teško dobiti opciju za nastavak, ali tim je odlučio da nastavi da veruje u mene. Oni znaju kako je bilo i naš rad se danas nastavlja. Znajući da ću biti u mogućnosti da vozim Ducati daje mi mnogo motivacije, videvši šta je sve Hector u stanju da uradi sa ovim motorom”.

“Siguran sam da to neće biti lako, delimično zbog toga što će nivo sledeće godine biti još veći nego sada, tako da se moram fokusirati i koncentrisati tokom ove zime da pokušam da napravim najbolju bazu i u najboljoj formi počnem novu sezonu”.

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video