Dejan Stanković podržao Rossija

Pre nešto manje od sat vremena, fudbalski klub Inter iz Milana objavio je fotografije na kojima se nalaze njihovi ljudi sa dresom na kome je broj 46.

Između ostalog, na jednoj od četiri objavljene fotografije nalazi se i nekadašnji reprezentativac Srbije, a sada sportski menadžer fudbalskog kluba Inter Dejan Stanković. Na dresu se pored čuvenog broja 46 nalazi i prezime Rossi, kao i ispis #IOSTOCONVALE što se prevodi kao „Ja sam za Valeta“.

fc inter

Ovo nije prvi slučaj da su Rossija podržali sa fudbalskog terena. Prvo su navijači Napulja podržali Rossija u utakmici protiv Palerma, istakavši transparent sa natpisom „Valentino, u Valensiji nema pravila“, da bi zatim i navijači Intera na utakmici Roma – Inter u okviru italijanske Serije A razapeli transparent podrške Valentinu Rossiju na kome je pisalo – „Samo Interisti mogu ovako nešto, napred Vale, ispuni nam snove!“

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video