Danilo sa Ongetta-Rivacold u 2015.

Tim Ongetta-­Rivacold postigao je dogovor sa Francuzom Jules Danilo da za njih vozi u Moto3 Svetskom prvenstvu 2015.

Danilo će biti timski kolega sa Niccolom Antonellijem. Vozači će imati punu podršku HRC koji će tehnični snabdevati tim naredne sezone. Tim i Danilo su oduševljeni što je postignut dogovor i što će početi zajedno da rade u novembru tokom testova nakon poslednje trke u Valensiji.

Danilo: “Potpisivanje ovog ugovora je olakšanje za mene i omogućuje mi da se u potpunosti koncentrišem da do kraja sezone pružim svoj maksimum na trkama. Sledeće sezone, ako planiram da ostanem u Grand Prix za narednu godinu, pregovore ću početi mnogo ranije”.

Na dobijanje prilike da vozi Honda u 2015 on je dodao: “Trenutno, Honda je najbolji motor na gridu. U jednoj sezoni Honda je uspela da stigne KTM. Veoma sam srećan što ću moći da vozim ovaj motor naredne sezone. Ostaću fokusiran na kraj tekuće sezone, ali jedva čekam da saznam kako moj novi motor reaguje i kako mi odgovara”.

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video