Auto trke Nascar

Danica Patrick produžila ugovor

DAYTONA BEACH, FL - FEBRUARY 14: Danica Patrick, driver of the #10 GoDaddy Chevrolet, stands in the garage during practice for the NASCAR Sprint Cup Series Sprint Unlimited at Daytona International Speedway on February 14, 2014 in Daytona Beach, Florida. (Photo by Jonathan Ferrey/Getty Images)

Danica Patrick produžila je svoj ugovor sa Stewart-Haas Racing-om na više godina. Ovo je njena četvrta sezona kako vozi za SHR, a trenutno se nalazi na 21. mestu u šampionatu.

“ Veoma mi je važno to što sam ponovo potpisala ugovor sa Stewart-Haas Racing-om. Stvarno se tu osećam kao da sam sa porodicom i ne mogu sebe da zamislim u nekom od drugih timova. Srećna sam što sam ostala ovde. Ovo je prva godina u kojoj sam brinula šta ću raditi sledeće sezone. Imala sam tu sreću da je umesto glavnog sponzora koji se povukao na njegovo mesto odmah došao novi. “

Tony Stewart je odbio da otkrije na koliko tačno godina je produžen ugovor sa Danicom.

“ Ponosni smo na njen napredak i na ono što može da uradi sa trkačkim automobilom. Ona je najdetaljniji vozač sa kojim sam imao saradnju. „

Milica Cvetić

Milica se odnedavno priključila sajtu, ide u srednju školu i pored brojnih obaveza ima vremena da isprati domaći šampionat, Formulu 1 i Moto GP.

Video