Kružne trke Moto trke

Cvrle šampion Republike Srpske

Nakon što je osvojio titulu u otvorenom šampionatu Srbije na kružnim trkama, Nenad Stojanović Cvrle osvojio je i šampionat Republike Srpske. Cvrle je do titule došao uz pobedu i drugo mesto na trci voženoj za vikend.

U subou se do cilja vodila borba između Stojanovića i Miroslava Milojevića, koji je kroz cilj prošao kao drugoplasirani uz zaostatak od 0,284 sekundi. Treća pozicija pripala je Enisu Fajiću, dok je četvrti bio Manojlo Medić. U klasi 1000 koja je nastupala zajedno sa klasom 600 najbrži je bio Pavlvić Željko, ispred Bojana Majkića, Josipa Blaža i Nebojše Dujakovića.

Nedeljnu trku klase 600 osvojio je Miroslav Milojević, ispred Nenada Stojanovića. Treću poziciju osvojio je Manojlo Medić, dok je Enis Fajić bio četvrtoplasirnai. U 1000 kubika najbrži je ovog puta bio Majkić, ispred Pavlovića, Blaža i Dujakovića.

Cvrle je na svom Instagram profilu istakao da je odabrao ovaj šampionat, jer je jedan od retkih koji „još uvek imaju dušu“ i da niko ne vidi interes u trkama. Cvrle je takođe pozvao da se pruži podrška mladim talentima koji tek dolaze.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video