Crutchlow: Moramo da se pregrupišemo

Nakon dobrih pozicija na slobodnim treninzima i tokom warm-up-a, Cal Crutchlow je očekivao bolji rezultat od sedmog mesta u trci.

Englez, s obzirom na nadogradnju šasija od Honde ovog vikenda, je počeo trku na petom mesto, ali je pao na osmo nakon što je bio potkačen sudarom Espargara-Reddinga.

Crutchlow se pomerio jedno mesto nakon što je zaobišao Suzukijevog Aleixa Espargara na srednjoj fazi, ali je prošao liniju cilja šest sekundi iza top satelitskog vozača Bradleya Smitha.

„Ja sam stvarno, stvarno razočaran. Verujem da sam mogao da se borim na frontu, ali ni u jednom trenutku nisam imao dobar osećaj sa motociklom“, rekao je Crutchlow.

„Imao sam jako loš start, otišao preširoko i bio u zadnjem delu grupe, onda zaglavio u nesreći Reddinga i Espargara. Ja i Iannone smo izgubili četiri sekunde, i onda, kao što znamo, teško je nadoknaditi tu prazninu.

„Ceo CWM LCR Honda tim treba da se pregrupiše i da se vratimo na sledeću trku jači, pošto smo danas bili suviše daleko iza pobednika. Moramo da razgovaramo o planu za Argentinu, koja je staza na kojoj se nikada nisam trkao ranije, ali se radujem tome.“

Crutchlow je propustio nastupni događaj na stazi u Argentini zbog polomljene ruke u Ostinu prošle sezone.

 

Foto:  www.motorcyclenews.com

Video