Cluzel najbrži prvog dana

Vozač MV Agusta Reparto Corse tima, povratio se nakon dva užasna WSS vikenda koja ostaju iza njega. Najbrže vreme koje je iznosilo 1:46,005s po krugu bilo je 0,147 sekundi brže od vremena njegovog najvećeg rivala i lidera u šampionatu Kenana Sofuoglua.

Cluzelov timski kolega Lorenzo Zanetti završio je dan na trećoj poziciji, iako je 12 minuta pre kraja doživeo pad u petoj krivini. Srećom, ostao je nepovređen.

PJ Jacobsen je napravio dobar start s novim timom CORE Motorsport Thailand, zauzevši četvrtu poziciju na treningu. Iza njega ostali su Gino Rea i Roberto Rolfo na pozicijama pet i šest. Kyle Smith (Pata Honda World Supersport Team), Alex Baldolini (Race Department ATK#25), Marco Faccani (San Carlo Puccetti Racing) i Martin Cardenas (CIA Landlords Insurance Honda) kompletiraju spisak desetorice najbržih.

foto: worldsbk.com

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video