Cluzel najbrži na drugom slobodnom treningu

Jules Cluzel završio je drugi slobodan trening sa najbržim vremenom na svom MV Agusta motoru, nakon što je podigao ulog tokom treninga.

Francuz, koji je prošle godine bio pobednik trke na Phillip Island-u, odvozao je krug za 1:33.305m i tako postavio najbrže vreme na MV Agusta RC F3, dok je Gino Rea na CIA Insurance Honda-i bio drugi sa vremenom 1:33.729m.

Kenan Sofoglu, treći najbrži na drugom slobodnom treningu, drugi je u ukupnom plasmanu, nakon što je na prvom slobodnom treningu odvozao krug za 1:33.326m na Puccetti Kawasaki-u, što je samo 0.021s sporije od Cluzel-ovog vremena.

Novajlija Kyle Smith bi je četvrti na Pata Honda-i, a pratili su ga Lorenzo Zanetti na MV Agusta RC F3 i Lucas Mahias na Intermoto Kawasaki-u.

Wildcard vozač Aiden Wagner, koji je na prvom slobodnom treningu bio impresivan i završio šesti, pao je u ranoj fazi drugog treninga, ali njegovo vreme je bilo dovoljno da se nađe na devetom mestu u ukupnom plasmanu.

Italijan Alex Baldolini je bio sedmi na MV Agusta, ispred PJ Jacobsen-a(Intermoto Kawasaki) i Marco Faccani(Puccetti Kawasaki).

Lazar Stanić

Lazar je jedan od osnivača sajta. Uživa u auto trkama i ne propušta ni jednu trku Formule 1. Uglavnom piše o WRC-u i WTCC-u. Osim što piše, zadužen je za fotografisanje auto-moto trka. Ukoliko se sastajete sa nekim iz redakcije, postoji velika šansa da će to biti baš on.

Video