Auto trke Rally

Clio Vladice Rabrenovića kao nekad

Posle izletanja na 5. Beogradskom reliju, poslednjem reliju u šampionatu 2014. godine, a ujedno i prvom na kom je Vladica Rabrenović nastupio sa novim autom, koji je tom prilikom na brzincu na Avali dosta oštećen, konačno iz WRR Team-a stižu sjajne vesti.

vladica

vladica_udes
Kontaktirali smo Vladicu Rabrenovića, koji nam je iz prve ruke preneo u kakvom stanju je sad njegov auto.

„Auto je posle Avale ionako trebao da ima reviziju pred sezonu, ali nažalost ne ovoliku. Dosta smo štete naneli autu ekonomski gledajući, a tehnički smo imali sreće, pa nije ništa vitalno od školjke pomereno ni milimetar. Sad umesto da kupujemo gume i ostale stvari pred sezonu, potrošili smo silne evre na kupovinu delova iz Renault Sporta. Trapovi su naravno novi „öhlinsi“, ceo prednji deo do soferke je nov, kao i zadnje vešanje, nov zadnji most koji je papreno skup. Cela geometrija auta će biti podešena po meni, sada uz dogovor sa „öhlins“-om, i reviziju SADEV menjača smo odradili, motor i mapa je podešena za nase gorivo sa pumpe, i radi extra, malo smo snage žrtvovali, ali ja lično treba da naučim da koristim ovo sada što je sasvim dovoljno, pa ćemo kasnije ići dalje. Na slikama je sve oslikano i na kraju kriva sa merenja, ja nisam nikada ništa krio i ne nameravam da počnem.

Očekujem ovu sezonu 2015. da se uvozamo i ja i novi suvozač, nigde ne žurimo, jer nama je ovo hobi. I ako bude sve po planu, nadam se da se vidimo tamo gde smo stali zadnji put. Prvi reli po planu je Memorijal Mirka Martinovića, tj Beogradski reli, i očekujem mnogo lepih vožnji u ovom autu koji sam želeo od prvog puta kad sam ga čuo na stazi . Inače klub ove godine slavi 30 godina postojanja.

Sportski pozdrav WRR“

Za kraj pogledajte slike repariranog automobila Vladice Rabrenovića

clio 9

clio

clio4

clio2

clio3

 

clio5

clio6

clio7

clio8

 

wrr

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video