Cecchinello poželeo dobrodošlicu Milleru

Šef tima CWM LCR Honda, Lucio Cecchinello izneo je svoje mišljenje o dolasku Jack Miller u tim i njegovom ulasku u MotoGP 2015.

 

CWM LCR Honda tim zvanično je najavio potpisivanje ugovora sa Milerom prošle nedelje, a on će nastupati za njih u MotoGP svetskom šampionatu 2015. godine na motoru Honda RC213V-RS otvorene kategorije. Miler će voziti zajedno sa timskim kolegom Cal Crutchlowom naredne sezone.

 

Radeći sa talentovanim mladim vozačima poput Casey Stonera i Stefan Bradla, po njihovom dolasku u premier klasu, Cecchinello ima sve predispozicije da dobro vodi Milera kroz njegovu MotoGP avanturu, dok se 19-godišnji vožač prilagođava vožnji na najvišem nivou.

 

Cecchinello komentariše: “Mi smo veoma, veoma uzbuđeni jer volimo da radimo sa mlađim generacijama i mladim vozačima i dajemo im priliku. Mislim da je moj glavni cilj da dam talentovanim  vozačima priliku. Kao što Džek zna i kao što je i sam rekao ovo je dugoročni plan i mi ćemo se potruditi da ga ne guramo u pravcima gde može napraviti određene rezultate, pogotovo u prvom delu sezone”.

 

“Mislim da će prvih šest meseci biti ključno, da uči o novoj kategoriji i oseti motor. Nakon toga mislim da će postati jak”.

 

“Džek pripada mladoj generaciji vozača i dosta njih vozi na akrobatski način. Oni dosta pomeraju svoje telo na motoru. Zaista volim njegov stil vožnje koji me malo podseća na Caseyev (Stoner). Biće veoma zabavno videti ga u MotoGP”.

 

 

 

 

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video