Auto trke Kružne trke

Časlav Tošić najbrži u Hibridu

Poslednja kružna trka dana vožena je u klasi II – Yugo Hibrid, koju je obeležio veći broj izlazaka vozila bezbednosti na stazu. Na kraju, trka je završena, a pobednici su poznati.

Većim delom trke vodio je Viktor Davidovski, koji je bio praćen Tošićem i Nastasijevićem. Sredinom trke istaknuta je crvena zastava, a nakon povratka na stazu na čelo izbija Tošić koji i pobeđuje u trci.

Na drugom mestu završava vodeći u šampionatu – Dušan Nastasijević, a poziciju tri osvaja Viktor Davidovski. Razlike među prvom trojicom bile su znatno manje od sekunde.

Jovan Lazarević završio je na poziciji četiri, ispred klupskog kolege Bojana Milanovića. Miloš Borovičanin osvojio je šestu poziciju, ispred Alekse Radojkovića, Predraga Lambaše, Milorada Simunovića i Filipa Vasilevskog.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video