Canepa željan da se pokaže na EBRu

Niccolo Canepa kaže da je nakon povrede koju je zadobio na prvoj trci u Australiji, željan da na Tajlandu ostvari dobre rezultate i na taj način dokaže da EBR 1190RX ima potencijala.

Canepa je na Superpolu dokazao koliko EBR zaista može, ali ga je pad u prvoj trci, kada je ozbiljno povredio članak, koštalo starta na drugoj trci prvog trkačkog vikenda.

Mesec dana kasnije, zvezda EBRovog tima kaže da je njegov članak u potpunosti spreman i da jedva čeka da se oproba na stazi Chang International Circuit.

„Iz dana u dan, moj zglob je sve bolje i bolje. Na Tajlandu će biti veoma toplo i od vitalnog je značaja da budem u punoj formi. Članak me i dalje boli, ali ne previše, tako da se nadam da ću moći da vozim motor bez problem“ – rekao je Canepa. „Chank je nova staza u kalendaru, a za mene učenje novih staza ne predstavlja problem. Možda mi je problematična temperatura koja nas čeka, ali svi ćemo imati iste uslove.“

foto: crash.net

 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video