Canepa zadovoljan EBRom

Niccolo Canepa kaže da su rezultati prvog testa koji je održan u Jerezu ohrabrujući za kompletnu ekipu EBR, jer je zaostatak od 2,4 sekunde za najbržim bio znatno manji od očekivanog.

EBR, tim koji prošle godine nije ostvario ni jedan poen u šampionatu, ne krije zadovoljstvo svojim 1190RX motociklom, s kojim je Italijan vozio vreme 1:42,734, što je bilo dovoljno za 15. mesto na listi vremena.

„Veoma sam zadovoljan sa ova dva dana provedena u Jerezu, jer je vreme bilo sjajno i mogli smo da odradimo zaista dobre stvari. Očekivali smo mnogo veći jaz za velikim ekipama. The Hero elektronika koja je na novom modelu je mnogo bolja od prethodne. Iako sam prošle godine vozio dvocilindraš, ovaj motor zahteva od mene prilagođavanje stila. U ovom trenutku sam siguran da ću biti brži nego prošle godine.“ – rekao je Canepa.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video