Auto trke Drift

Čačak dočekuje driftere

Dok se u nedelju 31.05.2015. godine u Banatu, na aerodromu u Vršcu budu nadmetali najbolji motociklisti iz Srbije, u Šumadiji, tačnije na parkingu Autoprevoza u Čačku sastaće se najbolji drifteri iz regiona, jer se baš tada vozi druga runda Adria Drift serije.

Ceo događaj kreće već u subotu od 09:00 kada se održava tehnička inspekcija, briefing je zakazan za 10:00, a prvi trening krenuće 15 minuta kasnije. Kapije se za posetioce otvaraju tačno u podne. Posetioci će u subotu moći da vide Stunt show, DB drag, Great8 Twin Drift SDC, a moćiće i da se provozaju u Drift taxiju.

Prvi treninzi u nedelju počinju već od 09:20, dok će se kvalifikacije voziti od 14:45. U međuvremenu posetioce će zabavljati stunt vozači, a moćiće i da se provozaju Drift taxijem. Twin Drift kreće od 16:45, a finale je planirano za 18:40.

 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video