Kružne trke Moto trke

Buzalkovsi testira novi prednji spojler na Plevenu

O tome da inovacije nisu deo samo MotoGP šampionata i da mali timovi koji učestvuju u trkama na našem prostoru takođe mogu osmisliti inovacije koje će ih ubrzati, govori primer takmičara iz Makedonije, Hristijana Buzalkovskog, koji će na Plevenu testirati novi prednji spojler poput onih na MotoGP motorima.

Najmlađi takmičar iz Makedonije, član Enduro Team Vodno, voog vikenda vozi desetu rundu BMU Evropskog šampionata u Bugarskoj i nada se da će sa svojim timom pronaći idealan setup za ovu trku, te da će se kući vratiti sa maksimalnim brojem poena.

-Buzalkovski: Ćao svima, da tačno je, ovog vikenda vozimo desetu rundu našeg šampionata i jako sam uzbuđen zbog toga, jer nakon dva i po meseca opet sedam na moj trkački motor. Moram priznati da će mi trebati malo vremena da se prisposobim, jer je prošlo dosta vremena od moje poslednje trke, ali verujem da ću uživati! Tačno je i da ću ovaj vikend prvi put testirati motor sa novim krilcama na prednjoj plastici i nadam se da će test biti pozitivan, jer moj tim je naporno radio na tome. Pokušaćemo da napravimo pravi setup, da podesimo ogibljavanje i elektroniku kako treba i da ćemo se boriti za prvu poziciju! Jedva čekam da vikend započne! #Gaaaaaaaas71

I to nije sve, nova zakrilca nosiće našu reklamu na sebi.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video