Button: Samo ćemo sedeti i čekati da nas svi obiđu

Formula One World Championship 2015, Round 18, Abu Dhabi Grand Prix, Abu Dhabi, United Arab Emirates, Friday 27 November 2015 - Jenson Button (GBR), McLaren Honda

McLaren je imao još jedan težak početak vikenda, ovog puta u Abu Dabiju. Button i Alonso su prvi dan iskoristili za testiranje novih komponenti. Danas će voziti standardni bolid i nadaju se najboljem.

„Fernando i ja smo danas isprobavali različite stvari pošto smo testirali neka nova rešenja za sledeću sezonu. Sutra će bolid biti drugačiji pošto je današnji dan služio kao test sesija. Obično mi prija vožnja na ovoj stazi, ali danas nije bilo zabavno. Ipak, znamo šta nam je činiti i nadam se da ćemo sutra dobrim delom koristiti Alonsova podešavanja pošto je bio prilično brz, pre svega u trećem sektoru.“ kaže Button.

Britanac dodaje – „Voleo bih kada bi temperature ostale visoke, pošto mislim da razumemo gume bolje od drugih. Međutim, kvalifikacije i trka se voze u hladnijim uslovima tako da od toga nema ništa. Čeka nas težak vikend i današnji dan nije bio savršen, tako da će biti velikih problema sa vozačima koji budu iza nas. Ipak, daćemo sve od sebe“, izjavio je Botton.

F1 Serbia

F1 Serbia je portal koji se bavi vestima iz auto-moto sporta, pre svega iz Formule 1. Na našem portalu možete naći puno informacija o vozaćima, timovima, stazama kao i da se družite sa našim članovima na forumu.

Video