Button ostaje u McLarenu i naredne sezone

Iskusni Britanac stavio je tačku po pitanju njegove budućnosti u narednoj sezoni.

Jenson Button je izjavio tokom VN Singapura da jednostavno uživa vozeći za McLaren, ali da jednsotavno nije siguran šta se sve može desiti po pitanju njegove dalje budućnosti. Ali posle određenih razgovora sa prvim čovekom tima, Britanac je odlučio da i naredne sezone ostane tu gde jeste.

„U zadnjih nekoliko meseci sam puno razmišljao i nije tajna da sam imao dve opcije na umu. Ali ja sam već sada proveo šest sezoona sa McLarenom i za ovo vreme sam upozna Rona veoma dobro. Sa njim sam imao nekoliko dobrih razgovora i on mi je lepo rekao da želi da izvuče tim iz ove teške situacije. To mi je dalo veliko samopouzdanje i najviše zbog toga sam odlučio da ostanem. Znamo da stvari u timu nisu lake, ali trebamo da ih popravimo.“ kazao je Button koji je za sada na svom kontu u Formuli 1 izvezao 279 trka.

foto: McLaren Media Centre

F1 Serbia

F1 Serbia je portal koji se bavi vestima iz auto-moto sporta, pre svega iz Formule 1. Na našem portalu možete naći puno informacija o vozaćima, timovima, stazama kao i da se družite sa našim članovima na forumu.

Video