Bulega startuje prvi

Nicolo Bulega vozač je SKY VR46 Moto3 ekipe i od ove godine je po prvi put u šampionatu sveta, međutim danas je opravdao zvanje najboljeg novajlije.

Bulega je sa vremenom 1:46,223 bio 0,213 sekundi brži od Brada Bindera koji će sutra startovati sa druge pozicije. Jorge Navarro u Španiji nije mogao bolje od trećeg mesta uz zaostatak od gotovo pola sekunde za Bulegom.

Drugim, italijanskim, redom predvodiće Francesco Bagnaia, ispred Antonellia koji je doživeo pad te nije mogao da završi trening i Bastianinia.

Joan Mir pokazao je još jednom dobru vožnju i sutra startuje sa sedme pozicije, ispred Guevare i Fenatia koji je na kvalifikacijama bez razloga razočarao.

U istoj sekundi sa vodećim našli su se još i Kornfeil i Canet. Trka se vozi u nedelju od 11:00, uz prenos na televiziji Sport Klub.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video