Bulatović startuje 16, Lalušić 24

Jutros su na Red Bull ringu vožene kvalifikacije Seat Leon Evrokupa, a dvojac Bulatović – Lalušić, stigao je do šesnaeste, odnosno 24. startne pozicije.

Prvo vreme na kvalifikacionom treningu ima Loris Hezemans iz Holandije, s vremenom 1:38,851. Prema pravilima ovog šampionata, osmoplasirani sa kvalifikacija u drugoj trci kreće sa prve startne pozicije, a na njoj se našao Mauricio Hernandez koji je od prvoplasiranog Hezemansa bo sporiji 0,483 sekunde.

Dejan Bulatović iz Crne Gore je na treningu koji je vožen jutros u 9 časova, pri temperaturi od 24 stepena Celzijusa, vozio najbrži krug s vremenom 1:39,735, što je bilo dovoljno za šesnaestu startnu poziciju.

Mladen Lalušić je danas postavio vreme čak 1,7 sekunde bolje u odnosu na jučerašnje, ali je to bilo dovoljno za 24. poziciju. Da će trke biti zanimljive govori i činjenica da su prvih 20 vozača u jednoj sekundi.

Prva trka vozi se danas od 14:10, dok je druga planirana za sutra u 11:20.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video