Auto trke Priče iz boksa

brzkrug.com i TRKE.rs za bolju promociju auto sporta

Posle dosta pregovora, u ponedeljak je ozvaničena saradnja između portala BRZ KRUG i našeg TRKE.rs portala. Vladimir Anastasovski, osnivač brzkrug.com portala bio je naš gost gde su ga dočekali osnivači Igor Gašparević i Marko Srdić, kao i glavni urednik za auto sport Predrag Grujić, koji su u višečasovnim razgovorima dogovarali kako bi na još bolji način promovisali auto i moto sport u okruženju. Ciljevi su bili isti, a to je da publiku privučemo u što većem broju na staze, a da kao i do sada imamo još bolju saradnju sa matičnim savezima i takmičarima.
BRZ KRUG tokom skoro petogodišnjeg rada, pokrivali su sve auto trke i moto skupove u Makedoniji, kao i sva trkačka dešavanja u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Srbiji. Cilj je promovisanje auto sporta u regionu bivše Jugoslavije. Prisustvovali su na nekoliko trka evropskog šampionata na brdskim stazama u Austriji, Francuskoj, Poljskoj, Českoj, ali i u okruženju na Buzetu i Ilirskoj Bistrici, a od prošle godine zajedno su i u ekipi sa Igorom Stefanovskim koji je osvojio naslov Evropskog šampiona na brdu. Bliska je saradnja sa Viktorom Davidovskim koji se takmiči u srpskom šampionatu, a 2013. godine  u tom timu proslavili su titulu u klasi Yugo hibrid kao i zlatnu kacigu u grupi N do 2000 kubika 2014. godine. Prošle godine započeli su saradnju sa Lein Racing timom, na čelu sa mladim i perspektivnim vozačem Mladenom Lalušićem i iskusnim Dejanom Bulatovićem, koji se takmiče u Seat Leon Eurocupu, dok ove godine produžavaju suradnju sa Viktorom Davidovskim kao i sa Lein Racing timom u Seat Eurocupu.
„Za saradnju mogu da kažem da smo uradili pravu stvar, zato što je ovo jedini način da promovišemo auto i moto sport u regionu i da ga podignemo na viši nivo. TRKE.rs je ozbiljan portal koji ima visoke ciljeve i ambicije, pa zato se radujem saradnji sa ozbiljnim igračima, koji pre svega obožavaju auto i moto sport. Iskreno se nadam se da ćemo dostići mnogo toga zajedno jer nam je to i zajednički cilj.“ – izjavio je Vladimir Anastasovski

Video