Auto trke Kružne trke

Brkiću pobeda u trećoj diviziji

Uroš Brkić osvojio je pobedu u trci treće divizije i ujedno prvo mesto u klasi V, u klasi IV pobedu je odneo Nenad Savić, dok je u klasi III najbrži bio Radmilo Vojnović.

Brkić se u klasi V u kojoj nastupaju vozila radne zapremine do 1.600 kubnih santimetara, borio protiv Dejana Petkovića u Golfu i Aleksandra Marinkovića u Fiesti. Petković je trku završio ukupno na devetoj poziciji, dok je Marinković bio jedanaestoplasirani.

U klasi IV u kojoj nastupaju vozila zapremine do 1.400 kubika koja su rađena po E1 homologaciji, pobedu je odneo Nenad Savić, ispred Maria Zahirovića i Dejana Ilića. Lukić Dragan i Jablić Zoran zauzeli su pozicije četiri i pet. Svi takmičari nastupali su u Yugu.

Pobednik klase III u kojoj nastupaju vozila zapremine do 1.400 kubika zapremine, sa N homologacijom, bio je Radmilo Vojnović u Volkswagen Polu, ispred Mirka Deretića u Peugeotu 106 i Jevtić Srđana u Polu. Delev Martin u Peugeotu i Suković Nemanja u Polu zauzeli su pozicije četiri i pet.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video