Brad Binder startuje prvi u Australiji

Šampion Moto3 klase, Brad Binder, nastavlja sa dominacijom. Na današnjim kvalifikacijama Binder je odvezao najbži krug i sutra startuje kao prvoplasirani.

Samo 0,094 sekundi delilo je Quartarara od prvog mesta, ali s vremenom 1.37:790 on sutra startuje sa druge pozicije, a u prvom startnom redu pridružiće im se i Nicolo Bulega.

Iza njihovih leđa startuje trio Rodrigo, McPhee i Loi, a treći startni red pripada Andrei Mignou, Darrynu Binderu i Jorgeu Martinu. Deset najbržih kompletira Francesco Bagnaia, koji startuje iz četvrtog reda uz Mira i Bendsneydera.

Kvalifikacioni trening vožen je po vlažnoj stazi, a četiri minuta pre kraja istaknuta je crvena zastava usled pada Rodrigura. Srećom, vozač je prošao bez ozbiljnijih povreda, a vozači su odvezli još dva kruga do kraja treninga.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video