Karting

Braca Branković pobednik 5. trkačkog dana

Nakon Petog trkačkog dana SOR Karting šampionata, na tabeli generalnog plasmana A lige i dalje vodi Ana Petrović i to sa 27 poena više od drugog Nenada Đape. Treći je Dragan Jovanović.

Na poslednjem okršaju na Adi Huji, kada su prvoligaši vozili tri trke od po 14 krugova, najviše poena je sakupio Bratislav Branković. On je pobedio u prvoj i trećoj trci, a u drugoj je bio šesti. Iza njega, najuspešniji je bio Luka Babić koji je osvojio srebrnu medalju i to sa 12 kaznenih poena. Bronza je pripala Ivanu Gošiću.

U Timskom šampionatu, i dalje vode Ana i Milena Petrović. Drugi su JR kart RC (D. Jovanović/D. Radovanović).

U B ligi, 28 trkača je vozilo GP trku od 23 kruga. Najbolji je bio Zoran Ćailić ispred Srećka Novakovića i Nevena Bujića. Na tabeli generalnog plasmana B lige, vodi Ćalić, a prati ga Novaković. Iza su Milan Đurić, Goran Teofilović i Đorđe Jovanović.

Naredni trkački dan, poslednji pred letnju pauzu, održaće se 27. juna. A liga će voziti dva puta po 14 krugova, a B sistem 8/10/14.

  1. R.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video