Auto trke ETCC

Borković treći u prvoj trci

Dušan Borković je imao malo lošiji start, te je već u prvom krugu izgubio dve pozicije. Tokom trke Dušan je ulazio u duele, usled kojih je izgubio vreme za vodećom trojicom. Na kraju, ipak uspeva da se domogne treće pozicije.

Dok je Petr Fulin bio u velikoj prednosti, Ferenc Ficza i Mate Homola su vodili duel za drugu poziciju. Borković je koristio taj duel i smanjivao prednost. Dva kruga pre kraja Ficza pravi grešku na pravcu usled koje odustaje.

U poslednji krug ušli su Fulin, Homola i Borković, koji je imao najbrže vreme u krugu, ali nije mogao da sustigne Homolu.

Na kraju, Fulin prolazi prvi kroz cilj, Homola je drugi, a Borković treći.

U ETCC trci učešće su uzeli Bulatović, koji je imao odličan start i već u prvom krugu nadoknadio nekoliko pozicija, i Mladen Lalušić.

Dejan Bulatović, vozač Lein Racing tima stigao je do odličnog rezultata, prošavši kroz cilj deseti, dok je njegov timski kolega Mladen Lalušić prošao kao dvanaesti.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video