Auto trke Priče iz boksa

Borković se susreo sa Đokovićem u Šangaju

Srpski automobilski as Dušan Borković koji se nalazi u Šangaju gde ima trke ovog vikenda susreo se danas sa najboljim teniserom sveta Novakom Đokovićem. Duca je juče bodrio Novaka na teniskom meču na kojem je Novak pobedio Austrijanca Dominika Tima.

“ Nadam se da sam uzeo dobar pelcer od ovako sjajnog sportiste i čoveka i da će se primiti već ovog vikenda u Šangaju, ali i u ostatku moje karijere. Želim Novaku da nastavi sa sjajnom serijom pobeda, a ja se nadam da će moj automobil posle sudara u Pekingu biti spreman za ovaj vikend. Tim vredno radi na tome i uveren sam da će uspeti, a  ja ću svakako dati sve od sebe na stazi“- kaže Dušan posle susreta sa Đokovićem.

Borković se nalazi na azijskoj turneji gde je proteklog vikenda u Pekingu zadobio lakše povrede posle sudara sa Rene Minihom koji je bio neizbežan. U sudaru je Borkovićev automobil pretrpeo ogromnu štetu, a njegov Campos tim danonoćno radi da bi auto bio spreman za nastavak turneje na stazi u Šangaju, 11. i 12.oktobra.

 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video