Enduro Moto trke

BIG WAR TRACK – Sunčana reka 16. i 17 april 2016

Hard Enduro klub iz Loznice, orzanizuje enduro takmičenje na planini Gučevo kod Loznice 16. i 17. aprila 2016. godine.Pozivaju se svi ljubitelji enduro vožnje kako iz Srbije tako i iz  ostalih zemalja okruženja da se pridruže i iskuse čari enduro vožnje po planini Gučevo. Promocija hard endura, druženje, zdrav život i razvijanje sportskog duha su krajnji cilj organizatora.

Takmičari će se takmičiti u tri klase, Tourist, Hard i Expert. 

TOURIST klasa je namenjena učesnicima koji imaju volje za zabavom i uživanjem. Jasno obeležena trasa sa predviđenim vodičima. Ruta od 60-ak kilometara će obezbediti vrhunsku vožnju, sa mogućnošću upoznavanja prelepih terena. Za ovu klasu predviđena je pauza sa ručkom, za sve učesnike. Za one koji budu želeli na kratkoj deonici je predviđen brzinski ispit.

HARD klasa je namenjena naprednijim učesnicima u ranije poznatoj B-klasi. Trasa sa elementima blatnjavog šumskog puta, kamenjara i preprekama koje će od Vas zahtevati poznavanje osnovnih elemenata HARD ENDURO vožnje.

EXPERT klasa je namenjena vozačima sa bogatim iskustvom u HARD ENDURO disciplini. Skoro nesavladive prepreke koje je postavila surova priroda ovog kraja.

Prijave za BIG WAR TRACK se, počevši od danas, vrše elektronski na sajtu www.hardenduro.rs popunjavanjem  obrazca. Prijave se primaju do 05.04.2016. godine posle čega se objavljuje zvanična startna lista.

Kotizacija iznosi 3000 RSD  za sve učesnike i sve klase. 

Za sve vozače i članove timova Hard enduro trke kojima je potreban smeštaj za vreme trajanja takmičenja organizatori su obezbedili popust na hotelski smeštaj. Ostvarena je saradnja sa etno selom Sunčana Reka u kom će se i održati kompletan događaj, tako da će česnici moći da se smeste po povoljnijim uslovima. U slučaju popunjenosti u etno selu, pod istim uslovima, biće ponuđen smeštaj u hotelu Podrinje koji posluje u sklopu etno sela Sunčane Reke.

Noćenje – 1.000,00 dinara

Noćenje sa doručkom – 1.200,00 dinara

Pun pansion – 2.200,00 dinara

za sve dodatne informacije  [email protected]   www.hardenduro.rs ili 063/325373 i 063/7442755

Pratite ih i na facebook stranici Hard Enduro Loznica

 izvor: Moto Berza

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video