Auto trke Kružne trke

Biće neizvesno na Ušću

Danas su na Ušću vožene kvalifikacije pred sutrašnju trku, koja će startovati od 12 časova. Vozači svake od pet divizija po dva puta su izlazili na stazu, a najbolja vremena s oba treninga uračunata su u startne liste.

Prvi trening vozili su vozači popularnog „Fića kupa“ među kojima je najbrži bio Radiša Radisavljević koji sutra startuje prvi. U prvom startnom redu je i Milen Simić, dok će iza njihovih leđa startovati Marko Pavlović i Savo Jančević. Treći startni red pripada Ekmeščiću i Filipoviću, Maganić i Japundžić startuju iz četvrtog reda, dok peti red pripada Joviću i Miletiću.

Vozači divizije četiri drugi su izašli na stazu i doneli veliko uzbuđenje. Prvi će sutra startovati Mirko Milovanović uz Aleksandra Tošića koji startuje sa pozicije broj dva. Drugi startni red pripao je Nemanji Milovanoviću i Draganu Stojkoviću. Darko Božilović startuje sa pete pozicije, ispred Čolovića, Marinkovića, Kostića i Toromana.

Đorđe Ristić bio je najbrži vozač Malog N-a. Petar Jovanović startuje sa druge pozicije, Aleksa Radojković sa treće, a Željko Petrović sa četvrte. U istoj sekundi s njima našli su se i Luka Kotorčević, Zoran Milisavljević, Miloš Popović, Mihailo Milenković i Đorđe Vulović. Vladimir Đurović startovaće sa desete pozicije, ispred Frančevića, Đurića, Markova, Gajića, Stevanovića, Paunovića, Mladenovića, Morače, Kneževića i Đorđevića.

Uroš Brkić koji usled kvara na automobilu nije vozio drugi trening, napravio je najbrže vreme te ukoliko poprave automobil sutra startuje ispred Vuka Radenkovića. Radmilo Vojnović i Martin Delev startuju iz drugog reda. Danjel Panić i Mirko Deretić imaju treći startni red. Marko Vukasinović startuje sedmi, ispred Zahirovića, Jevtića, Savića koji je takođe uradio auto na prvom treningu i Dragana Lukića.

Poslednji na stazu izašli su vozači Hibrida među kojima je najbrži bio Časlav Tošić, koji će startovati ispred Dušana Nastasijevića. Drugi red pripada Marku Pavlićeviću i Viktoru Davidovskom. Zvezdan Jovanović startuje peti, ispred Miloradovića, Simunovića i Jovana Lazarevića. Risto Vukov je deveti, ispred Milanovića, Stojiljkovića, Lambaše, Radojkovića, Arsića, Nešića i Panića.

Sutrašnju trku, kao i današnje treninge, moćićete da pratite putem Live Timinga na stranici https://trke.rs/live-timing/

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video