Biaggi ponovo testira Aprilijinu WSB mašinu

Bivši svetski šampion Max Biaggi još jednom je testirao Aprilia RSV4 World Superbike mašinu, na svojoj lokalnoj Vallelunga stazi.

Dvostruki WSB pobednik, koji je uspešno doveo Apriliju do titule 2012, neprekidno je povezan sa glasinama o mogućim ‘wild card’ nastupima u 2015, nakon povratka iz penzije i uzimanja uloge test i razvojnog vozač tima.

„Mi nastavljamo sa programom, praveći nekoliko malih izmena usput. Tajland će biti prilično misteriozan, uz visoke temperature koje bi mogle da izazovu neke probleme. Iz tog razloga, mi pokušavamo da sprečimo eventualne probleme.“

„Testiramo različita rešenja, neka od kojih smo imali korist i druga koja treba dalje da se procene, kao što je i normalno kada se ovako testira. Nepotrebno je reći da sam uživao što sam ponovo na motociklu, uvek se nešto pokrene u meni dajući veoma pozitivan osećaj.“

 

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video