Auto trke Kružne trke

Bez noćnog, ali ipak duplo dnevno Ušće

Posle otkazivanja noćnog Ušća, publika koja sa nestrpljenjem očekuje trku u Beogradu ne mora više da strepi. Jedno je sigurno, a to je da se trka održava u redovnom terminu 29. i 30. avgusta, s tim što će se ovoga puta voziti dve odvoje, tj duple trke.

Kako su nam potvrdili čelni ljuid iz Sportskog auto i karting saveza Srbije, sve potrebne dozvole grada Beograda su dobijene, a veliku podršku celokupna manifestacija dobila je i od samog gradonačelnika. Jedini razlog za otkazivanje noćnog Ušća bili su i tehnički problemi, nedostatak reflektora. Pored onih koje je grad obezbedio bilo je potrebno još dosta reflektora, kako bi se cela staza maksimalno osvetilila, a pošto je bezbednost vozača i same publike na prvom mestu, ovoga puta se odustalo od takve vrste trke, iako su svi ostali uslovi bili ispunjeni za održavanje trke.

Subotnji treninzi počinju 29. avgusta od 10:30h prepodne, dok se start prve trke očekuje u 14:30h. Nedelja je nešto drugačija, pa će start treninga početi od 9 časova, dok je start trke u 13:00h.

TRKE.rs kao i uvek je na licu mesta, a kako nas očekuje lepo i sunčano vreme sledećeg vikenda, pozivamo vas da sa svojim prijateljima i porodicom provedete dan na beogradskom trkalištu.

foto: Tijana Cvijović

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video