Kružne trke Moto trke

Beranovac za kraj sezone

Iako su čelnici tvrdili da će se u oktobru voziti Batajnica koja je pre više od pet godina napustila kalendar kružnih trka, kako u auto, tako i u moto sportu, do ove trke ipak neće doći.

Umesto Batajnice, dobijamo još dve trke u Kraljevu, te ćemo moto sezonu na krugu završiti s ukupno četiri trke na Beranovcu.

Dupli Beranovac, na malom krugu, kako smo i navikli, vozi se predstojegeć vikenda, 30. septembra i 01. oktobra 2017. godine.

U subotu kvalifikacioni treninzi kreću od 09:30 i svaka klasa će imati po dva zvanična izlaska na stazu. Za subotu je start prve Moto Klasik trke planiran za 13:30, dok se prva Road Race trka vozi od 15:00. Prema satnici, zajedno će voziti klase Formula 600 i 1000 i klase Supersport 600 i Superstock 1000.

U nedelju će vozači pre zvaničnih treninga voziti i warm up, tako da program kreće već od 09:00, dok je start trka planiran za isto vreme kao i u subotu.

Organizatori moto trke pod nazivom „Nagrada Srbije – Kraljevo 2017.“ – Moto savez Srbije, AMKK Divlji i grad Kraljevo vas pozivaju da u što većem broju ispratite trku u kojoj će se odlučiti šampioni.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video