Bayliss zadovoljan sedmom pozicijom

Troy Bayliss kaže da je „razumno srećan“ osvojenom sedmom pozicijom na svojoj drugoj povratničkoj trci na Tajlandu. Bayliss je na WSBK kvalifikacijama bio sportiji 3 desetinke u odnosu na timskog kolegu.

Višestruki Superbike šampion koji se posle sedam godina vraća na stazu, u jednom sektoru je postigao treće najbrže vreme, ali je na kraju završio na sedmoj poziciji. Njegov klupski kolega Chaz Davies krenuće sa šeste startne pozicije svojim Aruba.it Ducatijem.

Iako je ostvario zavidan rezultat, Australijanac kaže da je postignuto vreme očekivano i da je svestan da i Panigale R i on mogu da napreduju.

„Zadovoljan sam rezultatom, ali to je ono što sam i očekivao sa kvalifikacionim gumama. Voleo bih da sam bio bolji tokom slobodnih treninga. Sutra na trci ću moći da držim tempo, ali će biti jako teško.“ – rekao je Bayliss.

 

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video