Bastianini: „Pokušaćemo da zabavimo navijače“

Vozač Gresini Racing tima Enea Bastianini nada se da će zabavljati svoje domaće navijače na Mugellu posle svog drugog podijuma u sezoni u Francuskoj.

Nakon druge pozicije u Le Manu, zahvaljujući sjajnom povratku u toku trke, Bastianini će startovati svoju domaću trku sa 67 bodova u generalnom plasmanu. Italijan je spreman da se ponovo bori za podijum nakon što je pronašao dobar osećaj na svojoj Honda NSF250RW mašini.

Enea Bastianini: „Mugello je staza koja je lepa koliko je i teška. Prošle godine, na mom prvom iskustvu sa brzim motociklom, trebalo mi je malo vremena da nađem prave linije. U stvari, staza je veoma široka i omogućava vam da zadržite nekoliko linija. Ove godine ću moći da računam na veće iskustvo. Cilj je da počnemo vikend na dobar način, imajući dobar ritam, onda ćemo pokušati da izvučemo maksimum u trci. U Le Manu sam pronašao pravi osećaj na motociklu, tako da mislim da ponovo možemo da borimo za podijum. Trkanje kod kuće je uvek lepo i uzbudljuvo, pokušaćemo da zabavljamo navijače!“

 

 

Foto: spoletosport.it

Nemanja Božić

Nemanja je skoro počeo da se bavi trkama i za kratko vreme specijalizovao se za MotoGP. Vikendima se ne odvaja od televizora i prati svaki korak koji načine GP vozači, kako bi na sajt preneo sve novine. Ume da iznenadi sa najneverovatnijim informacijama. Voli da gleda trke uživo, mada nije čest posetilac.

Video