Moto trke Supermoto

Bajić putuje u Sloveniju na Alpe Adria

Inicijator ideje o održavanju supermoto trka u Srbiji i ujedno naš najbolji supermoto vozač Vukašin Bajić, sledećeg vikenda putuje u Sloveniju na još jednu trku Alpe Adria prvenstva.

Iskoristili smo priliku da porazgovaramo sa Vukašinom, koji je trenutno trećeplasirani u AA šampionatu i 22-23.08. odlazi u Sloveniju, u Vransko, na stazu na kojoj će se prvi put oprobati.

„Do kraja Alpe Adria šampionata su ostale još dve trke u kalendaru. Jedna u Sloveniji na stazi Vransko i jedna u Hrvatskoj na stazi Grobnik. Nastavljamo sezonu nakon pauze, kako bismo sačuvali bodove i treću poziciju u šampionatu, a ukoliko se pruži prilika za višu poziciju, svakako neću okolišati da je preuzmem. Sezonu nastavljam istim žarom kao i istim sponzorima koji su me podržali ove godine: Vitalon Biopharm, Mass Company, Herbal pharm, Moto Savez Vojvodine, Sekreterijat za sport i omladinu Vojvodine, X Moto i naravno medijski sponzor TRKE.rs koji su uz mene od početka njihovog postojanja.“

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video