Auto trke Slalom

Autoslalom „Nagrada SG Racing Team 2015“

Narednog vikenda, tačnije 12. septembra, voziće se takmičenje u disciplini auto slalom na planini Bukulja nadomak Aranđelovca. Posle Ponikva i Tare, u organizaciji SG Racing Team, biće održana treća trka koja se boduje za šampionat Srbije.

Nova disciplina, na kojoj mogu učestvovati svi oni koji vole ispit spretnosti, čak i sa serijskim automobilima, uz licencu Sportskog auto karting saveza Srbije i minimalnu startninu, možete oprobati svoje sposobnosti već na Bukulji, na stazi dugačkoj 1300 metara, koja ima šest šikana, osam kapija i šesnaest čunjeva.

Saša Glišić , koji je već drugu godinu organizator ovog auto slaloma u Aranđelovcu, rekao nam je da organizacija teče u najboljem redu, i da je sve spremno za još jedan dobar subotnji dan. Očekuje se od 35-4o vozača, a kompletan pravilnik možete pogledati OVDE.

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video