Automobilizam na Sajmu sporta

Pod pokroviteljstvom Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije i Sportskog saveza Srbije, pored brojnih sportova, kao što su fudbal, košarka, odbojka,rukomet, tenis, ali i mnogi drugi na sajmu sporta biće i predstavnika automobilizma.

Srećni smo što možemo da vas obavestimo da će se u periodu od 27.11. do 30.11. u hali broj 2, Beogradskog Sajma biti održana napomenuta manifestacija. Video prikaz sa komentatorom biće na programu 29.11. (Subota) od 17:30.

Nadamo se da će se ovime automoto sport popularizovati i zainteresovati mlade ljude, da će se broj gledaoca na trkama, ali i vozača  sledeće sezone povećati.

Kako će to izgledati, pogledajte na priloženim fotografijama, a ostanite uz nas i saznajte sve najnovije informacije u vezi sa ovom manifestacijom.

Program subotaSajam Sporta - Nivo B - sportski Savezi NOVISajam sporta 1-101 Sajam Sporta - Aktivacija i borilista 05 Sajam Sporta - Drzavne institucije i udruzenja
Sajam sporta 2-1

Sajam sporta 8-1

 

Milica Cvetić

Milica se odnedavno priključila sajtu, ide u srednju školu i pored brojnih obaveza ima vremena da isprati domaći šampionat, Formulu 1 i Moto GP.

Video