Antonelliu drugi pol u sezoni

U uzbudljivoj završnici Moto3 kvalifikacija Nicolo Antonelli je zabeležio drugu pol poziciju u karijeri. Uz njega će se u prvom redu naći Jorge Navarro i Miguel Oliveira.

Do samog kraja treninga Oliveira se nalazio na prvoj startnoj poziciji, sve dok vozači nisu počeli da polaze po poslednji put kroz cilj. Prvo je kroz cilj prošao Navarro koji je svega par sekundi bio na pol poziciji, sve dok Antonelli nije postavio krug 2’12.653.

Glavni kandidat za titulu Danny Kent startovaće sa šeste startne pozicije. Kent je do samog kraja bio na petnaestoj startnoj poziciji, tako da je plasman u drugi startni red odličan rezultat za njega. Ispred njega su se našli njegov klupski kolega Efren Vazquez i Jakub Kornfeil.

Romano Fenati nije mogao bolje od sedme startne pozicije, a da bi se u trećem startnom redu našli samo Italijani pobrinuli su se Francesco Bagnaia i Enea Bastianini koji su zauzeli pozicije osam i devet. Poslednji u prvih 10 bio je Zulfahmi Khairuddin.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video