Antonelli odličan u Japanu

Nicolo Antonelli zabeležio je pobedu u Japanu na stazi Motegi u vlažnim uslovima, ispred Oliveire i Navarra, dok je Kent završio šesti. Tim rezultatom Kent je ostavio otvorene karte u borbi za titulu.

Antonelli je zabeležio drugu Moto3 pobedu u karijeri, nadmašivši Migela Oliveiru sa sekundom prednosti i Jorge Navarra sa više od osam sekundi prednosti.

Danny Kent imao je loš start, te je trku završio na šestoj poziciji, ispred glavnog rivala za titulu Enee Bastianinia, tako da će se borba za titulu nastaviti i u Australiji uz 56 poena prednosti koje Kent ima u odnosu na Italijana.

Isac Vinales i Zulfahmi Khairuddin zauzeli su pozicije četiri i pet u trci, dok su Hanika, McPhee i Vazquez završili trku u prvih deset. Osvajač pol pozicije Romano Fenati trku je završio na 28. poziciji.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video