Antonelli najbrži u samoj završnici

Na kvalifikacijama Moto3 kategorije na stazi Le Man u Francuskoj, Italijan Niccolo Antonelli odvezao je najbrži krug u poslednjim sekundama treninga.

Brad Binder nalazio se na prvom mestu tokom gotovo celih kvalifikacija, ali su poslednje sekunde prelomile. Antonelli koji se nalazio u velikoj grupi. Međutim, izborio je prvo mesto.

Binder se zadržao na drugoj startnoj poziciji sa 0,067 sekundi zaostatka za prvoplasiranim. Treća pozicija i poslednje mesto u prvom startnom redu pripalo je fantastičnom Aronu Canetu.

Jorge Navarro bio je brz, ali sa vremenom dovoljnim samo za četvrtu startnu poziciju, ispred dvojca SKY VR46 ekipe, Fenatia i Bulege koji je nekoliko minuta pre kraja kvalifikacija pao.

Juanfran Guevara predvodiće trećim startnim redom, uz Quartarara koji je takođe pao i Pawia, jednog od pobednika u 2016. godini. Iz četvrtog reda kreću Giannantonio, Kornfeil i Loia. Suzuki na ujedno najbolje plasiranoj Mahindri startovaće sa 13. pozicije, ispred Locatellia i Masboua.

Trka se vozi u nedelju 08.05. sa početkom od 11:00 časova, a prenos možemo pratiti na trećem kanalu Sport Klub televizije.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video