Antonelli najbrži prvog dana

Nakon dva odvežena treninga Moto3 klase u Mugellu, Niccolo Antonelli bio je ubedljivo najbrži, spustivši za više od pola sekunde najbrže vreme sa jutarnjeg treninga koje je postavio Enea Bastianini.

Antonelli je na drugom treningu vozio vreme 1’57:616, što je čak 0,585 sekundi brže od Vazqueza koji je imao drugo vreme dana. Treće vreme dana vozio je Isac Vinales koji je krug provezao za 1’58:229. Na četvrtom mestu našao se Oliveira koji je bio 0,620 sporiji od vodećeg, odnosno 0,004 sekunde sporiji od Vinalesa.

Bastianini nije uspeo da popravi svoje vreme na drugom treningu tako da je njegovo vreme po krugu s prvog treninga koje iznosi 1’58:247 bilo dovoljno za petu poziciju dana.

Pozicija šest ide za Fenatia kome je 0,686 sekundi nedostajalo da bude najbrži. Danny Kent je popravio vreme sa prvog treninga, ali mu je to bilo dovoljno samo za sedmu poziciju. Pozicije osam, devet i deset pripadaju Locatelliu, Binderu i Tonucciu.

foto: MotoGP.com

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video