Alonso se zahvalio na podršci

U video snimku koji je postavio na svoj YouTube kanal Fernando Alonso se zahvalio svojim navijačima koji su mu pružali podršku dok je boravio u bolnici i obećao je da se vrlo brzo vidimo na stazi.

Alonso je, podsećamo, ostao bez svesti nakon neobičnog, ali teškog sudara na završnom danu drugog testa u Barseloni. On je helikopterom prebačen u bolnicu gde je zadržan tri dana iz predostrožnosti.

Španac propušta treće testiranje u sezoni i još uvek nije u potpunosti sigurno da će biti spreman za prvu trku u Australiji, iako Ron Denis veruje da će Alonso bez problema proći FIA komisiju.

Juče oko podneva, Alonso je postavio video snimak u kome se zahvaljuje svojim fanovima na podršci i uverava ih da je u potpunosti zdrav.

„Kao što vidite, ja sam dobro i želeo bih da učestvujem na testu u Barseloni ove nedelje, ali preporuka lekara je da sačekam još malo.“ izjavio je Španac.

foto: espnf1.com

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video