Enduro Moto trke

Alma Mons Hunt – Enduro stiže u Panaonsku niziju

Iako je Vojvodina čuvena po ravničarskim krajevima, organizatori trke Alma Mons Hunters odlučili su da iskoriste i ono malo uzvišenja koje imamo kako bi ugostili najbrže Enduro takmičare.

Dobro poznati organizator odlučio je da uloži mnogo truda kako bi pripremio teren za 28. i 29. oktobar kada će Fruška Gora biti stecište kaljavih trkača. Geografski položaj Fruškaća odgovara kako našim vozačima, tako i vozačima iz okolnih zemalja, pa se očekuje prisustvo takmičara iz Rumunije, Mađarske, Hrvatske i ostalih zemalja okruženja.

Prijave za ovu trku su već otvorene, a kako se broj dana do trke smanjuje, tako se cena kotizacije povećava, pa požurite.

Ako se prijava i uplata izvrši do 01.10.2017. 23:59, individualna startnina je 9.000 dinara odnosno 75 eura za takmičare A i B klase, a za taj novac takmičari dobijaju:

– osiguranje takmičara (oba dana)
– majcu sa obeležjem trke
– suplemente za izdržljivost (oba dana)
– piće za oba dana

Ukoliko zakasnite, pa kotizaciju odlučite da uplatite nakon 01.10.2017. cena kotizacije iznosi 13500 dinara ili 110 eura.

Ipak, Sums Shumars, organizator prvog i jedinog zvaničnog enduro takmičenja u Vojvodini odlučio je da ohrabri lepši pol i omladinu, pa je tako za dame i one mlađe, starosti od 14 do 18 godina, učešće na trci potpuno besplatno.

Kako će izgledati prolog, pogledajte iz vazduha.

Više informacija o celom događaju saznajte na zvaničnom sajtu trke – http://www.almamonshunt.com

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video