Auto trke Brdske trke

Aleksa Radojković nastupa u Cazinu

Mladi Aleksa Radojković ove godine niže odlične rezultate sa svojom Hondom Civic Type R, sa kojom nastupa u klasi 2000N. Posle pobede u Kruševcu, koji je takođe bio u kalendaru CEZ šampionata, Aleksa se odlučio da sledećeg vikenda, tačnije 15/16. avgusta nastupi u Bosni i Hercegovini, tačnije u Cazinu na čuvenoj stazi „Krajiška zmija“ dugačkoj 4100m, koja se takođe boduje za CEZ. Kako nezvanično saznajemo, on će biti jedini predstavnik Srbije na ovoj trci.

„Skoro sam napunio 16 godina i pravilo kaže da mogu da se bodujem za CEZ. Ova trka nam je najbliža, pa ćemo ići da vidimo kako je. Auto je spreman i mi smo spremni, tako da se nadamo dobrim rezultatima. Ove sezone se svakako upoznajem sa autom, što će biti priprema za sledeću sezonu kako ćemo se malo ozbiljnije posvetiti CEZ šampionatu.“ – izjavio je za naš portal Aleksa Radojković.

foto: studio Ilić

Predrag Grujić

Peđa se timu priključio neposredno po osnivanju. Razvoj sajta podstiče kroz vesti i fotografisanje domaćeg auto i karting šampionata, jer kao nekadašnji vozač malog N-a ima najsvežije informacije.

Video