Albon i Boccolacci u timu Signature

Juniori Lotusa F1 Alexander Albon i Dorian Boccolacci voziće za tim Signature, ove godine u Formuli 3 na Evropskom prvenstvu.

Albon bio je treći prošle godine u Formula Renault Eurocupu i tako postao McLaren AUTOSPORT BRDC finalista, dok je šesnaestogodišnji Boccolacci bio drugi u Francuskoj F4 kategoriji.

Signature se vratio u F3 prošle sezone nakon dvogodišnjeg odsustva, mada je njegov Renault program motora odbačen u poslednjem trenutku pre nego što se francuski tim pojavio sa Volkswagen motorom u Imoli u septembru.

„Veoma sam srećan i zahvalan na poverenju koje mi je Lotus pružio i što sam jedan od njihovih štićenika“ rekao je šef tima Philippe Sinault.

„Prošle godine, na kraju sezone uspeli smo da se vratimo u konkurentnom tehničkom paketu i da budemo tu od početka. Dva automobila u dobrom su stanju da završe Evropsko F3 takmičenje, a postoji i mogućnost dodavanja i trećeg automobila, ako nađemo vozača vrhunskog kvaliteta.“

 

Milica Cvetić

Milica se odnedavno priključila sajtu, ide u srednju školu i pored brojnih obaveza ima vremena da isprati domaći šampionat, Formulu 1 i Moto GP.

Video