Moto trke MotoGP

Akrapovič auspusi na aukciji

Slovenačka kompanija Akrapovič, koja izduvnim sistemima između ostalog snabdeva i vozače MotoGP šampionata, plasiraće na tržište limitranu seriju od 25 auspuha, koji će biti podeljeni prijatlejima kompanije, kako bi ih prodali i sredstva podelili onima kojima su potrebna.

Prvih šest auspuha, koji su predstavljeni povodom 25 godina postojanja ove kompanije, biće licitirani tokom „Dana šampiona“ koja će se održati uoči MotoGP vikenda u Britaniji.

Na aukciji će se 1. septembra naći auspusi koji odgovaraju za Yamahu R1, Ducati Multistradu 1200, BMW S100 RR i KTM 1290 SuperDuke R.

Svi auspusi biće potpisani, pa su tako auspuh koji odgovara Multistradi potpisali Dovizioso i Stoner. Yamahin auspuh potpisali su Lorenzo i Rossi, autogram Brada Bindera našao se na auspuhu koji odgovara KTMu, dok auspuh za BMW potpisuje Loris Capirossi.

Igor Gašparević

Igor je jedan od osnivača sajta. Od 1997. godine ne propušta ni jednu moto trku u Šampionatu Srbije. Voli da piše i trudi se da bude objektivan. Osim pisanja, zadužen je i za društvene mreže, tako da vam uglavnom on odgovara na sva pitanja.

Video